VIDEO  Un şofer de camion beat a făcut prăpăd în cale: peste 30 de maşini distruse. „Arată ca după război”

Poliţia germană a arestat marţi noapte un şofer de camion beat, în oraşul bavarez Fuerth, după ce vehiculul său a izbit cel puţin 31 de maşini parcate, incendiind mai multe dintre ele, precum şi un bloc de apartamente şi rănind 3 persoane.

1489 afișări
Imaginea articolului Un şofer de camion beat a făcut prăpăd în cale: peste 30 de maşini distruse. „Arată ca după război”

Un şofer de camion beat a făcut prăpăd în cale: peste 30 de maşini distruse

Imaginile surprize la faţa locului cu telefonul mobil arată cum cerul a fost luminat de flăcări, într-un cadru apocaliptic: maşini prăbuşite şi îngrămădite de-a lungul drumului, pe o distanţă de 500 de metri.

„Arată ca un câmp de luptă, ca după un război. Să crezi că o persoană beată poate face aşa ceva este o nebunie”, a spus un localnic, care se afla la locul accidentului.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, şoferul „a fost arestat, pentru că era foarte beat”. „Vom lua acum toate măsurile necesare pentru a iniţia procedurile penale”, a declarat Michael Konrad, de la poliţia Fuerth.

Camionul aparţinea unei companii turceşti de logistică. Naţionalitatea şoferului arestat nu a fost dezvăluită. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici