Un şofer de microbuz beat a provocat un accident şi apoi a fugit de la locul faptei

Un bărbat de 44 de ani, şofer de microbuz la o firmă ce se ocupă cu transportul de călători în municipiul Constanţa, s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a tamponat un autoturism, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

226 afișări

Potrivit poliţiştilor Serviciului Rutier Constanţa, şoferul era în timpul liber şi urma să intre de serviciu duminică dimineaţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Deşi consumase alcool, el s-a gândit să ia microbuzul acasă pentru ca duminică să-i fie mai uşor când pleacă în cursă şi, în timp ce conducea pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, la intersecţia cu strada Adamclisi, a tamponat un autoturism parcat, dar al cărui proprietar se afla la volan, şi apoi şi-a continuat drumul fără să oprească.

Proprietarul autoturismului avariat a reuşit să-l prindă pe şoferul fugar abia în zona Cireşica, într-o staţie de taximetre şi, văzând că acesta este băut, a chemat Poliţia.

Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o alcoolemie de 1,32 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenta alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici