Un şofer i-a cerut de Moş Nicolae permisul luat de poliţişti: Poate Iepuraşul de Paşte

Un şofer i-a cerut lui Moş Nicolae să îi aducă în dar permisul luat de poliţişti pentru 90 de zile. Răspunsul Ministerului Afacerilor Interne a devenit viral: „Cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepuraşul de Paşte”.

475 afișări
Imaginea articolului Un şofer i-a cerut de Moş Nicolae permisul luat de poliţişti: Poate Iepuraşul de Paşte

Un şofer i-a cerut de Moş Nicolae permisul luat de poliţişti: Poate Iepuraşul de Paşte

MAI publlică o întrebare primită pe Facebook: „- Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moş Nicolae, dorinţa mea este să mi-l aducă. Îmi puteţi confirma dacă mi-l aduce? Să ştiţi că mi-am făcut şi ghetele!”.

Răspunsul MAI publicat duminică seara a devenit viral: „Confirmăm că astă seară vine Moş Nicolae. Confirmăm că dorinţa dumneavoastră a fost auzită. Confirmăm că ea va fi şi îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepuraşul de Paşte! Mulţumim pe această cale Moşului, care a înţeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conştientizaţi că puteţi pune în pericol atât viaţa dumneavoastră, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic”.

Poliţiştii au şi un sfat pentru cei care mai au astfel de dorinţe: „Cei care au astfel de dorinţe de la Moş Nicolae şi şi-au făcut şi ghetele, sunt rugaţi să doarmă încălţaţi. Cu siguranţă Moşul nu va putea onora aşa ceva”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
moş nicolae,
mai,
permis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici