Un şofer polonez rămas fără încălţări după un accident în Suceava. Un pompier i-a dat bocancii lui | FOTO

Un pompier din Suceava a ajutat un şofer polonez care a rămas fără încălţări, după ce TIR-ul în care era s-a răsturnat. Încălţările bărbatului rămăseseră în maşină, astfel că pompierul sucevean i-a oferit bocancii săi de rezervă.

2450 afișări
Imaginea articolului Un şofer polonez rămas fără încălţări după un accident în Suceava. Un pompier i-a dat bocancii lui | FOTO

Un şofer polonez rămas fără încălţări după un accident în Suceava. Un pompier i-a dat bocancii lui | FOTO

Şoferul polonez s-a răsturnat cu TIR-ul miercuri noapte, în zona localităţii Păltinoasa, iar în urma accidentului a rămas fără încălţăminte.

„Şoferul polonez al unui autotren care s-a răsturnat noaptea trecută la Păltinoasa a rămas fără încălţări... Ghetele i-au fost prinse în bordul deformat al maşinii şi a fost nevoit să le lase acolo.
Plutonierul adjutant Doru Boca (foto), şeful inimoasei gărzi de intervenţie de la Gura Humorului, fără să stea pe gânduri l-a <încălţat> pe şoferul polonez cu proprii bocanci de schimb”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Colegul şoferului a fost dus la spital, însă şoferul a trebuit să rămână la locul accidentului, „iar bocancii dăruiţi de Doru Boca s-au dovedit a fi de mare folos pentru el".

„Fiecare pompier militar când pleacă la o intervenţie are mereu la el un pachet de mâncare şi o sticlă de apă, pentru că niciodată nu ştie cât va dura misiunea şi când se va întoarce... Pe lângă acestea, salvatorul are şi schimburi, printre care cel puţin o pereche de ciorapi şi chiar o pereche de bocanci în plus. Să nu trebuiască... Mai ales că există o vorbă: <Picioarele ude - moartea pompierului>”, a adăugat Găleată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pompier,
bocanci,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici