Un sucevean a murit în timp ce monta un panou electoral. Bărbatul ca voluntar

Un bărbat a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce a căzut de pe o scară pe care se urcase pentru a monta un panou electoral al PDL, în municipiul Suceava. Reprezentanţii PDL Suceava spun că bărbatul care a murit participa la acţiune ca voluntar, neavând nicio formă de contract pentru aceste activităţi electorale.

340 afișări
Imaginea articolului Un sucevean a murit în timp ce monta un panou electoral. Bărbatul ca voluntar

Un sucevean a murit în timp ce monta un panou electoral (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Şeful campaniei electorale a PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul reprezintă un eveniment "nefericit şi regretabil".

El a menţionat că bărbatul participa la această acţiune de montare de panouri electorale împreună cu alte persoane, în calitate de voluntar.

"Persoanele respective fac această activitate pe bază de voluntariat, ca de altfel majoritatea activităţilor de partid. Astfel de acţiuni se fac cu membri de partid, cu prieteni, cunoscuţi, rude", a susţinut Bălan, precizând că bărbatul nu avea încheiată nicio formă de contract pentru aceste activităţi electorale.

Deputatul PDL a mai spus că a aflat, vineri, că bărbatul era angajat al Primăriei Suceava, la serviciul "Spaţii verzi".

Potrivit martorilor oculari, bărbatul s-a urcat pe scară pentru a îndrepta un panou care fusese instalat pe un stâlp, s-a dezechilibrat şi a căzut de la mică înălţime, pe spate. El s-a lovit cu capul de beton, murind pe loc.

Conform Poliţiei Judeţene Suceava, în cursul nopţii de joi spre vineri, la ora 03.30,  Secţia de Poliţie Burdujeni a fost anunţată că o persoană a murit după ce a căzut de pe o scară pe care se urcase pentru a monta un panou electoral.

Poliţia preciza că primele cercetări arată că bărbatul, în vârstă de 58 de ani, din municipiul Suceava, a fost contactat, joi, de o persoană din staff-ul  de campanie al PDL pentru a monta, contra cost, panouri electorale.

Bărbatul, împreună cu alte şapte persoane, a mers în cursul nopţii de joi spre vineri pe strada Calea Burdujeni din municipiul Suceava, pentru a monta panouri electorale şi s-a urcat cu o scară pe un stâlp de iluminat public, iar la coborâre a alunecat de pe scară şi a căzut, murind pe loc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici