Un SUV BMW a rămas blocat pe un drum închis. Şoferul a chemat pompierii pentru a-l scoate din nămeţi | VIDEO

Un turist care a urcat cu maşina pe Transbucegi, pe un drum închis iarna, şi a rămas blocat între Dichiu şi Piatra Arsă, a chemat pompierii să îi scoată bolidul din nămeţi. Imaginile au fost postate de alt un turist pe Facebook şi au devenit virale: „E o Românie plină de nesimţire maximă”, spune el

1998 afișări
Imaginea articolului Un SUV BMW a rămas blocat pe un drum închis. Şoferul a chemat pompierii pentru a-l scoate din nămeţi | VIDEO

Un SUV BMW a rămas blocat pe un drum închis. Şoferul a chemat pompierii pentru a-l salva | VIDEO

Un turist care a văzut cum un bărbat a urcat cu maşina pe Transbucegi, deşi a nins şi s-a aşezat un strat gros de zăpadă, a filmat intervenţia pompierilor chemaţi să scoată bolidul din nămeţi. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au devenit virale.

Pe filmare se văd doi pompieri care îndepărtează zăpada cu lopata, altul care coordonează acţiunea, un paramedic sosit pentru cazul în care cineva ar avea nevoie de asistenţă medicală, iar în depărate, o maşină de pompieri şi una de la Poliţie.

Echipajele au fost chemate de un turist care a urcat cu maşina pe munte, deşi drumul este închis traficului rutier în timpul iernii, iar în autoturism erau şi doi copii.

„Vouă vi se pare normal ce vedeţi? Să urci pe vremea asta pe Transbucegi, (...) mi se pare inconştienţă. Iar după ce ai rămas blocat între Dichiu şi Piatra Arsă suni la 112 sa vină pompierii să dea la lopată câţiva km buni sa te scoată pe tine, că eşti cetăţean şi ai drepturi. Şi în timp ce pompierii dau la lopată, tu bei poate espresso, latte, că ai slugi care să muncească. Eu le-aş da unor astfel de inconştienţi amenzi de sute de milioane, din care să plătim salariile fiecărui pompier plecat să-i dea lui la lopată”, a scris turistul.

Acesta este de părere că imaginile arată „o Românie plină de nesimţire maximă”.

„După ce au dat la lopată timp de două ore jumătate, maşina în care se aflau şi doi copii de 4, respectiv 11 ani, a fost scoasă la drum practicabil. Locul unde a derapat maşina era într-o zonă închisă circulaţiei rutiere pe timp de iarnă”, mai scrie turistul care a realizat filmarea, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici