Un tânăr a fost arestat după ce a violat un bărbat şi i-a dat foc la casă

Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a violat un bărbat de 30 de ani şi apoi i-a dat foc casei, pentru a se răzbuna. Instanţa a decis arestarea agresorului.

6281 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fost arestat după ce a violat un bărbat şi i-a dat foc la casă

Un tânăr a fost arestat după ce a violat un bărbat şi i-a dat foc la casă

Poliţiştii din Bacău l-au reţinut pe tânărul de 18 ani, din comuna Motoşeni, după ce a violat un bărbat de 30 de ani şi i-a dat foc casei.

Conform anchetatorilor, totul a început joia trecută, când un bărbat de 30 de ani, din comună, ar fi fost bătut şi violat, pe stradă, de un tânăr de 18 ani, pe motiv că i-ar fi datorat o sumă de bani.

„Ulterior, tânărul de 18 ani a urmărit victima până la domiciliul acesteia unde, a pătruns fără drept şi a înnoptat, împotriva voinţei bărbatului de 30 ani. A doua zi, respectiv la data de 3 aprilie, în jurul orei 18:00, în absenţa victimei, tânărul de 18 ani a revenit la locuinţa persoanei vătămate, imobil pe care l-a incendiat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

Oamenii legii au reuşit depistarea tânărului de 18 ani, acuzat de violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violenţe şi viol.

Poliţiştii au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului propunerile legale, iar instanţa a dispus duminică măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
viol,
foic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici