Un tânăr a fost încătuşat după ce a ameninţat o femeie cu violenţă, apoi a făcut scandal la poliţie

Un tânăr de 19 ani a fost încătuşat după ce a ameninţat o femeie cu acte de violenţă şi cu moartea, după care a făcut scandal la Poliţia Cluj-Napoca.

424 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fost încătuşat după ce a ameninţat o femeie cu violenţă, apoi a făcut scandal la poliţie

O tânără în vârstă de 20 de ani, din judeţul Cluj, a sesizat miercuri Poliţia Cluj-Napoca, spunând că în martie un tânăr de 19 ani i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare.

Ulterior, în iunie, în timp ce era cu mai multe persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăştur, ar fi fost ameninţată din nou de tânăr cu acte de violenţă, provocându-i teamă.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată şi ameninţată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoştinţe comune, pentru a nu sesiza poliţia despre situaţia de fapt.

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi l-au invitat pe tânăr la Poliţie, unde acesta a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă la adresa agenţilor.

„A fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, poliţiştii procedând astfel la imobilizarea lui. Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor, fiind dispusă reţinerea pentru 24 de ore a celui în cauză. Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la ameninţările cu moartea şi intenţiile de distrugere a bunurilor instituţiei adresate de cel în cauză poliţiştilor, în vederea analizării existenţei sau inexistenţei elementelor constitutive ale infracţiunii de ultraj”, anunţă IPJ Cluj.

De asemenea, conducerea IPJ Cluj face verificări pe linie internă privind tehnica de imobilizare folosită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici