Un tânăr a fost reţinut după ce şi-ar fi omorât tatăl în bătaie, apoi a încercat să ascundă crima - VIDEO

Un tânăr din oraşul argeşean Topoloveni a fost reţinut după ce şi-ar fi omorât tatăl în bătaie, iar apoi a încercat să ascundă crima, spunând că l-a găsit mort, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2384 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fost reţinut după ce şi-ar fi omorât tatăl în bătaie, apoi a încercat să ascundă crima - VIDEO

Un tânăr a fost reţinut după ce şi-ar fi omorât tatăl în bătaie, apoi a încercat să ascundă crima

Din datele anchetatorilor a reieşit că tânărul în vârstă de 29 de ani, Cătălin Mihai Crăciun, şi-ar fi bătut tatăl, iar când a văzut că acesta nu mai respiră a sunat la 112 şi a spus că l-a găsit mort în casă.

Echipajul de pe ambulanţă a găsit urme de violenţă pe corpul bărbatului, respectiv lovituri în zona capului, însă fiul a negat că tatăl său ar fi fost agresat. Tânărul a povestit polţiştilor că tatăl său, Constantin Crăciun, în vârstă de 67 de ani, ar fi fost bolnav, el având pareză. În urma necropsiei, medicii legişti au constatat că bărbatul a avut parte de o moarte violentă. Acesta nu avea doar răni la cap, ci şi organele interne distruse din cauza loviturilor.

Cătălin Mihai Crăciun a fost reţinut, sâmbătă, pentru 24 de ore.

În faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, tânărul şi-a recunoscut fapta.

Cei doi, tată şi fiu, nu locuiau împreună, ci la câteva blocuri distanţă, în oraşul Topoloveni. Vecinii de bloc ai bărbatului mort nu cred că e vorba de crimă. Ei spun că îl cunosc pe Cătălin Crăciun de când era mic şi că acesta era un băiat deosebit, înginer IT de profesie, şi că avea o relaţie foarte bună atât cu tatăl, care era bolnav, cât şi cu mama, plecată la muncă în străinătate.

"Ei aveau o relaţie foarte bună. Cătălin a fost coleg cu băiatul meu. Nu cred că avea motive să-l bată pe tatăl său. Dacă el este cel vinovat, înseamnă că a avut o depresie, ceva...altfel nu se explică. Eu nu pot să-mi explic treaba asta. E ceva inimaginabil. Eu îl ştiu de mic copil. A crescut alături de copilul meu. Era un băiat nu doar echilibrat, se purta frumos, se îmbrăca frumos. Era un băiat normal", a declarat unul dintre cunoscuţii familiei Crăciun.

Din cauza problemelor de sănătate, în ultima perioadă, spun vecinii, Constantin Crăciun nu ieşea din casă.

"Suntem vecini. În acelaşi timp cu el am venit de la serviciu, la ora 18. Era la uşă. Era poliţia aici. El a zis că i-a murit tatăl. Era galben, doar îi murise tatăl. ...(...) El venea tot timpul la părinţi. Sub nicio formă nu m-am gândit că el l-a omorât. Poate a făcut comoţie cerebrală sau infarct, eu aşa cred", a declarat o altă vecină de bloc a bărbatului găsit mort.

Duminică, procurorii vor cere arestarea lui preventivă a tânărului pentru următoarele 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici