Un tânăr a intrat cu maşina într-un bar în care se aflau clienţi - VIDEO

Un şofer din Craiova a intrat cu maşina într-un bar, în noaptea de sâmbătă spre duminică, local situat pe drumul european DE 70, la ora producerii accidentului, în bar aflându-se mai multe persoane, care nu au fost însă accidentate.

395 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a intrat cu maşina într-un bar în care se aflau clienţi - VIDEO

Un tânăr a intrat cu maşina într-un bar în care se aflau clienţi

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul european DE 70, la ieşirea din Craiova spre oraşul Balş (Olt).

Ionuţ Niculescu (19 ani), din Craiova, conducea un autoturism marca Opel Corsa, iar din cauza vitezei excesive a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a părăsit carosabilul şi a intrat într-un local aflat pe marginea drumului.

La ora producerii accidentului, în bar se aflau mai mulţi clienţi, care însă nu au fost accidentaţi.

"Şoferul a pierdut controlul volanului şi a pătruns cu maşina în bar. Accidentul s-a produs din cauza excesului de viteză. Din măsurători nu s-au văzut urme de frânare la faţa locului. Este vorba şi de lipsa de experienţă, întrucât şoferul auto are permis de aproximativ un an", a declarat inspectorul Daniel Petrescu, de la Biroul Poliţiei Rutiere Craiova.

Medicii sosiţi la faţa locului l-au preluat pe pasagerul din dreapta al maşinii care a pătruns în bar, el fiind în afara oricărui pericol. De asemenea, un client al barului a avut nevoie de un consult medical, din cauza sperieturii.

Tânărul şofer a fost amendat cu 360 lei, el urmând să plătească şi pagubele produse barului, care se ridică la câteva mii de euro.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici