Un tânăr a murit după ce maşina sa a lovit un cal, pe A1 - VIDEO

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Sibiu, a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina pe care o conducea pe Autostrada Bucureşti-Piteşti a lovit un cal care se afla pe şosea, după care a ajuns în parapetul metalic de pe partea dreaptă a drumului.

64 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a murit după ce maşina sa a lovit un cal, pe A1 - VIDEO

Un tânăr a murit după ce maşina sa a lovit un cal, pe A1 - VIDEO

Accidentul s-a produs pe sensul dinspre Piteşti spre Capitală.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că şoferul, care se deplasa dinspre Sibiu spre Bucureşti, s-a trezit în faţă cu un cal, pe care nu a mai putut să-l evite, impactul fiind deosebit de puternic. La scurt timp, un alt autoturism a încercat să evite calul întins pe asfalt, intrând în parapetul de pe mijlocul şoselei.

Potrivit medicului Bogdan Lazăr de la Serviciul de Ambulanţă Argeş, în urma accidentului şoferul de 25 de ani a suferit o fractură deschisă cranio-cerebrală şi a fost transportat la spital în stop cardio-respirator, însă a murit la scurt timp.

La locul accidentului au ajuns şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare Argeş, care au încercat să îl identifice pe proprietarul calului lăsat nesupravegheat.

"Din primele cercetări rezultă că în apropierea tronsonului nou de autostradă, unde a avut loc accidentul, sunt mai multe case unde proprietarii au cai, pe partea cealaltă a şoselei fiind câmpul de păscut, iar gardurile de protecţie sunt îndepărtate sistematic pentru a permite animalelor să traverseze şoseaua. Calul nu are microcip, fiind îngreunată astfel depistarea proprietarului", a declarat directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare Argeş, Ionel Vişinescu.

Şoferul de 25 de ani era student în anul întâi la Bucureşti, la Facultatea de Matematică, după ce absolvise Informatica.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici