Un tânăr a provocat un accident rutier în care a rănit doi pietoni şi a tamponat două maşini

Un tânăr, aflat la volanul unui Seat, a pierdut controlul maşini şi a accidentat doi pietoni de pe trotuar, lovind apoi două autoturisme, care staţionau la semafor, informează Poliţia Capitalei.

18 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a provocat un accident rutier în care a rănit doi pietoni şi a tamponat două maşini

Un tânăr a provocat un accident rutier în care a rănit doi pietoni şi a tamponat două maşini (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Vineri, în jurul orei 21.20, Cătălin P. (21 de ani), din Bucureşti, a condus un autoturism marca Seat, pe Bulevardul Magheru dinspre Piaţa Romană către Piaţa Universităţii.

Când a ajuns în apropierea intersecţiei cu strada CA Rosetti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, moment în care a surprins şi accidentat doi pietoni ce se aflau pe trotuar, după care s-a tamponat cu un autoturism marca Dacia, condus de Teodor C. (24 de ani), din Bucureşti, care a fost proiectat într-un autoturism marca Ford, condus de Emanuel I. (31 de ani), din Bucureşti, autovehicule care se aflau oprite la semafor.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a pietonilor Nicu M. (52 de ani) şi Sînziana N. (20 de ani), care au rămas internaţi la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare ce va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Penale sector 1 din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici