Un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre o fată, după ce a ameninţat-o, alături de un prieten

Un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre o fată de 18 ani, în Cluj-Napoca, după ce a ameninţat-o, alături de un prieten. Unul dintre ei este cercetat şi pentru că l-a ameninţat pe celălalt din cauza declaraţiilor date la poliţie.

522 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre o fată, după ce a ameninţat-o, alături de un prieten

Un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre o fată, după ce a ameninţat-o, alături de un prieten

Poliţiştii clujeni au reţinut, luni, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, cercetat pentru ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei.

Cercetările au început în urmă cu câteva zile, anunţă IPJ Cluj, faţă de doi tineri de 20 de ani, după ce unul dintre aceştia ar fi ameninţat cu acte de violenţă o tânără de 18 ani, iar ulterior, cel de-al doilea, ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în direcţia acesteia.

A doua zi, cei doi tineri au fost identificaţi, au fost duşi la poliţie pentru continuarea anchetei, fiind întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Luni a fost completat probatoriul, fiind dispusă extinderea urmăririi penale pentru răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, faţă de unul dintre tineri.

Poliţiştii au dispus reţinerea acestuia, în contextul în care, pe 20 octombrie, în timpul unei discuţii telefonice-video, ar fi adresat „afirmaţii intimidante şi ameninţări cu acte de violenţă celuilalt tânăr, ca urmare a declaraţiilor date de acesta din urmă în faţa organelor de urmărire penală”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici