Un tânăr beat din Timiş a sunat la 112 să reclame un migrant, apoi a fugit de poliţist şi l-a înjurat. VIDEO

Un tânăr beat din Timiş a sunat la 112 să reclame un migrant. Poliţiştii l-au găsit şi au stabilit că apelul era fals, însă tânărul l-a înjurat pe poliţist şi a fugit de el. Imobilizat, acesta îi spune celui care filmează: „Te duci la frate-miu, ia numărul de la Poliţie şi spune că m-au luat!".

816 afișări
Imaginea articolului  Un tânăr beat din Timiş a sunat la 112 să reclame un migrant, apoi a fugit de poliţist şi l-a înjurat. VIDEO

Un tânăr beat din Timiş a sunat la 112 să reclame un migrant, apoi a fugit de poliţist şi l-a înjurat

Un martor a surprins momentul în care tânărul din localitatea Comloşul Mic, judeţul Timiş, care a făcut un apel fals la 112, a reuşit să fugă de lângă poliţistul de frontieră, imaginile fiind postate, joi, pe Facebook.

În film se observă cum poliţistul care poartă ochelari de soare îi pune bărbatului mâinile la spate şi îl duce lângă autospecială.

„Te duci la frate-miu, ia numărul de la Poliţie şi spune că m-au luat!", îi transmite bărbatul imobilizat celui care filmează, după care, într-un moment de neatenţie al omului legii, acesta reuşeşte să fugă, înjurându-l pe poliţist.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă poliţistul din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga a acţionat corespunzător.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a demarat cercetări pentru verificarea modului în care poliţistul de frontieră a acţionat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Petre Nicola, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Incidentul a avut loc joi, în urma unui apel fals la 112, făcut de tânărul din localitatea Comloşul Mic, judeţul Timiş.

Acesta a sunat şi a anunţat că a văzut un migrant în localitate. La faţa locului s-a deplasat o maşină din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga care se afla în imediata apropiere.

„Un poliţist de frontieră din cadrul sectorului a identificat cetăţeanul care a apelat la 112, acesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, şi care a indicat o altă persoană, presupusă a fi migrant. În urma verificărilor poliţistul de frontieră a constatat că apelul a fost unul fals, persoana respectivă fiind de fapt un cetăţean român care locuia în localitatea respectivă. S-au purtat discuţii cu cetăţeanul care a alertat autorităţile la 112, pentru a lămuri toate aspectele. Pe timpul acestora, bărbatul a avut un limbaj şi un comportament neadecvat, fugind de la locul respectiv", a mai declarat Petre Nicola.

Potrivit acestuia, tânărul a fost identificat şi va fi sancţionat contravenţional pentru apelul fals la 112, precum şi pentru injuriile aduse poliţistului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici