Un tânăr de 17 ani a murit după ce s-ar fi împuşcat accidental

Un tânăr de 17 ani s-a împuşcat accidental luni seară, fiind găsit mort de către echipajul SMURD sosit la locuinţa acestuia, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

809 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 17 ani a murit după ce s-ar fi împuşcat accidental

Un tânăr de 17 ani a murit după ce s-ar fi împuşcat accidental (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit lui Opriţa, tânărul s-a împuşcat în inimă şi nu a putut fi salvat.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că arma cu care s-a împuşcat acesta este un pistol deţinut legal de către tatăl său. Iniţial, aceleaşi surse au spus că arma ar aparţine bunicului tânărului.

Poliţiştii s-au deplasat la locuinţa tânărului, aflată pe strada Căpitan Aviator Gheorghevici din sectorul 2, în urma unui apel primit la 112 la ora 19.41.

Potrivit surselor citate, tânărul era singur în cameră atunci când arma s-ar fi descărcat accidental.

Părinţii victimei au auzit un zgomot din camera fiului lor, însă nu au crezut că ar fi fost vorba despre o împuşcătură şi au intrat să vadă ce face tânărul abia după o jumătate de oră.

Medicii de la SMURD sosiţi de urgenţă la faţa locului au constatat că tânărul încetase din viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici