Un tânăr de 26 de ani a fost atacat de urs în apropierea unei ferme din Braşov. Care este starea acestuia

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost atacat de un urs, vineri seara, în apropierea unei ferme din localitatea braşoveană Hârseni. Victima, care are răni pe mâini şi picioare, primeşte îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, transmite corespoendentul MEDIAFAX.

3062 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 26 de ani a fost atacat de urs în apropierea unei ferme din Braşov. Care este starea acestuia

Un tânăr de 26 de ani a fost atacat de urs în apropierea unei ferme din Braşov. Care este starea sa

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Braşov, Ciprian Aldea, evenimentul a fost anunţat printr-un apel 112.

Bărbatul atacat de urs se afla în apropierea unei ferme din Hârseni, situate în afara localităţii.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că victima are răni la mâini şi picioare, este conştent şi primeşte îngrijiri de la paramedicii SMURD.

Săptămâna trecută, un eveniment similar a avut loc în Făgăraş, când o fetiţă de 14 ani şi un bărbat au fost atacaţi de un urs într-un cartier. Vânătorii din Făgăraş au organizat mai multe goane pentru a determina animalele sălbatice să stea în pădure, dar urşii revin după hrană la tomberoanele din oraşe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici