Un tânăr din Craiova a lipit pe stâlpi fotografii în care făcea sex cu fosta iubită

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Craiova a fost arestat de Tribunalul Dolj, fiind acuzat că îşi şantaja fosta iubită, în vârstă de 18 ani, cu publicarea unor imagini şi filmuleţe realizate în timp ce aveau relaţii sexuale, el lipind mai multe astfel de fotografii în apropierea şcolii fetei.

437 afișări

Ofiţerii Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane Craiova s-au sesizat din oficiu, în urmă cu patru zile, după ce pe mai mulţi stâlpi din aproprierea unei şcoli au fost lipite fotografii cu doi tineri care întreţineau relaţii sexuale.

În urma cercetărilor făcute de reprezentanţii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) a fost prins un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Craiova, asupra căruia au fost găsite mai multe DVD-uri şi stick-uri de memorie. De asemenea, în urma unei perchiziţii domiciliare, poliţiştii BCCO au ridicat alte zece DVD-uri şi o unitate de calculator.

Potrivit anchetatorilor, anul trecut, tânărul s-a filmat cu o cameră web în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu iubita sa. Ulterior, fata, în vârstă de 18 ani, a decis să pună capăt relaţiei, însă tânărul i-a cerut să se împace cu el, ameninţând că în caz contrar va face publice filmuleţe şi imagini cu ei în timp ce întreţineau relaţii sexuale.

Craioveanul a racolat mai mulţi tineri pe care i-a determinat să lipească astfel de fotografii în apropierea unităţii de învăţământ la care învaţă fata.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova l-au reţinut pe tânăr pentru 24 ore, ulterior el fiind prezentat magistraţilor de la Tribunalul Dolj, care au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru constituire a unui grup în vederea săvârşirii de infracţiuni, şantaj, instigare la ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, inclusiv răspândirea de materiale obscene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici