Un tânăr din Galaţi a murit în timp ce săpa un şanţ de canalizare. Autorităţile au deschis o anchetă

Poliţiştii, procurorii şi inspectorii de muncă din Galaţi fac anchetă după ce un tânăr de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, fiind îngropat de un mal de pământ care s-a surpat.

5921 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Galaţi a murit în timp ce săpa un şanţ de canalizare. Autorităţile au deschis o anchetă

Un tânăr din Galaţi a murit în timp ce săpa un şanţ de canalizare. Autorităţile au deschis o anchetă

Accidentul s-a produs sâmbătă, într-o localitate din judeţul Galaţi, iar bărbatul nu a mai putut fi salvat de echipele ISU şi SMURD sosite la faţa locului.

Victima, un bărbat de 27 de ani din comuna Ghidigeni, săpa un şanţ pentru sistemul de canalizare din comuna Munteni în momentul în care malul de pământ s-a surpat peste el.

Pompierii şi echipajul medical au început o operaţiune de salvare, dar acţiunea a eşuat şi bărbatul a fost declarat mort.

Imediat, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au declanşat o anchetă pentru a afla dacă au fost respectate normele de securitate în muncă.

„A fost o echipă operativă acolo, au fost făcute primele cercetări împreună cu Poliţia. Înţeleg că s-a surpat un mal de pământ, dar noi vom stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în urma cercetărilor. Vom audia martori şi documente, vom afla dacă au fost respectate toate normele de securitate în muncă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul ITM, Viorel Dumitru.

În acest caz s-a deschis dosar penal, iar poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici