Un tânăr din Iaşi, arestat preventiv după ce a fost urmărit de poliţisţi şi somat să tragă pe dreapta

  • Un tânăr de 20 de ani din Iaşi a fost urmărit 7 kilometri de un echipaj de poliţie
  • Acesta nu avea permis şi a refuzat să tragă pe dreapta şi când poliţistul l-a ameninţat că va trage un foc de armă
  • Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
323 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Iaşi, arestat preventiv după ce a fost urmărit de poliţisţi şi somat să tragă pe dreapta

Un tânăr din Iaşi, arestat preventiv după ce a fost urmărit de poliţisţi şi somat să tragă pe dreapta

 
Un tânăr de 20 de ani din Iaşi a fost urmărit în trei sate din Iaşi, pe o distanţă de  7 kilometri. Un echipaj de poliţie i-a cerut acestuia să tragă pe dreapta, după ce şi-au dat seama că are numerele de înmatriculare expirate. Tânărul însă a refuzat şi a mers în continuare, abia după ce poliţistul i-a spus că trage dacă nu opreşte, acesta a tras pe dreapta. 
 
"Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări (...) Cercetările continuă sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.", a declarat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. 
 
Mihai a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Iaşi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici