Un tânăr din Suceava a transmis live pe Facebook propria încătuşare. Reacţia poliţiştilor. VIDEO

Un fost jucător de rugby din Gura Humorului, care a fost chemat vineri dimineaţă la sediul Poliţiei locale pentru audieri, a transmis live pe Facebook momentele petrecute în biroul ofiţerului de poliţie.

4136 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Suceava a transmis live pe Facebook propria încătuşare. Reacţia poliţiştilor. VIDEO

Sursa: Facebook

Bărbatul s-a plans că a fost chemat la audieri fără a fi sunat în prealabil. „A zis că mă încătuşează că aşa vrea el. Nu mă lasă să filmez în sediul poliţiei.” Când ofiţerul i-a cerut să oprească filmarea, tânărul a replicat „Nu închid niciun telefon. Eu am clienţi de dimineaţă. Nu mă chemi când vrei tu.”, relatează www.stirisuceava.net.

Poliţistul a chemat alţi doi colegi, care l-au încătuşat pe tânăr, moment transmis live, de asemenea.

Tânărul a revenit cu imagini după ce a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde s-a propus internarea lui la psihiatrie. De acolo, a fost trimis la Suceava pentru expertiză. „Ăsta este tratamentul care ţi se aplică în momentul în care ai curajul să te pui cu interlopii”, a comentat el pe Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici