Un tânăr din Vrancea a murit electrocutat după ce urcat pe un vagon de marfă pentru a-şi face un SELFIE

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Vrancea a murit după ce s-a urcat pe un vagon de marfă să-şi facă un selfie împreună cu un prieten. Tânărul a murit electrocutat, iar însoţitorul său a supravieţuit, dar a suferit arsuri.

678 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Vrancea a murit electrocutat după ce urcat pe un vagon de marfă pentru a-şi face un SELFIE

Un tânăr din România a murit electrocutat după ce urcat pe un vagon de marfă pentru a-şi face un selfie

Incidentul s-a produs în gara Focşani, miercuri în jurul orei 3.50. Un angajat al companiei feroviare i-a anunţat pe poliţiştii de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare că doi tineri s-au electrocutat în timp ce se aflau pe un vagon cu marfă staţionat în gară.

Unul dintre tineri a reuşit să coboare de pe tren şi a fost transportat la spital, dar celălalt nu a mai putut fi salvat de echipajele de la Ambulanţă. Anchetatorii veniţi la faţa locului au aflat că cei doi au încercat să facă un selfie.

„La ora 3.50, colegii din cadrul Postului de politie TF Focşani au fost sesizaţi de către impiegatul de mişcare al Staţiei CFR Focşani cu privire la faptul că doi tineri s-au urcat pe vagonul unui tren de marfă şi s-au electrocutat. Se pare că cei doi au urcat pe vagon pentru a face o fotografie. Tânărul care a supravieţuit are 24 de ani, celălalt are 22 de ani. Rănitul a fost dus la spital, are arsuri minore pe mână. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de pompieri, care a coborât tânărul mort de pe acoperişul trenului.

Incidentul din Gara Focşani nu a perturbat traficul feroviar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici