Un tânăr din Bistriţa, fără permis, a abandonat maşina după ce a lovit un cap de pod. Doi dintre pasageri au ajuns la spital

  • Un tânăr fără permis de conducere a făcut un accident imediat după Anul Nou şi apoi a abandonat maşina pe care o conducea.
  • Două dintre persoanele care îl însoţeau au ajuns la spital şi astfel poliţiştii au reuşit să afle cine a condus maşina părăsită pe o şosea din judeţul Bistriţa-Năsăud.
477 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Bistriţa, fără permis, a abandonat maşina după ce a lovit un cap de pod. Doi dintre pasageri au ajuns la spital

Potrivit poliţiştilor bistriţeni, accidentul s-a produs imediat după Anul Nou pe Drumul Comunal 11 în localitatea Ardan. O maşină a fost abandonată pe marginea drumului după ce a lovit un cap de pod. Două dintre persoanele care s-au aflat în interior au ajuns la spital după accident şi astfel poliţiştii au reuşit să afle ce s-a întâmplat.

„Accidentul a avut loc în data de 1 ianuarie, în jurul orei 00.30, pe Drumul Comunal 11, în localitatea Ardan. La faţa locului s-a constatat faptul că autoturismul condus de tânărul de 26 de ani a intrat în coliziune cu un cap de pod. Imediat după producerea accidentului, autovehiculul ar fi fost abandonat, iar conducătorul auto şi trei pasageri au plecat de la faţa locului. După aproximativ o oră, doi dintre pasageri, ambii din Budacu de Sus au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au anunţat poliţiştii bistriţeni.

Ulterior, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe şoferul care s-ar fi aflat la volan. Acesta nu are permis de conducere şi în momentul producerii accidentului era băut.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Serviciului Rutier l-au identificat şi depistat pe un tânăr de 26 de ani, din Budacu de Sus, pe care-l bănuiesc că ar fi condus un autoturism implicat într-un accident rutier. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,35 mg/l, alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor, a reieşit faptul că nu deţine permis pentru nicio categorie de autovehicule”, au precizat poliţiştii.

În acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici