Un tânăr fără permis a încercat să scape de poliţişti sărind din maşina în mers

Un tânăr de 19 ani din municipiul Moreni, fără permis de conducere, riscă o pedeapsă cu închisoarea între 1 şi 5 ani, după ce în noapte a de joi spre vineri, a încercat să scape de poliţiştii rutieri, printr-o demonstraţie de cascadorie, el sărind din maşina aflată în mişcare şi încercând să dispară.

65 afișări
Imaginea articolului Un tânăr fără permis a încercat să scape de poliţişti sărind din maşina în mers

Un tânăr fără permis a încercat să scape de poliţişti sărind din maşina în mers

Potrivit inspectorului Pamela Ropotan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, un echipaj al poliţiei rutiere a observat în trafic un autoturism Dacia în două culori, care venea din sens opus, pe strada 1 Decembrie, şi care, la mai puţin de o sută de metri de maşina oamenilor legii, a virat brusc la stânga, rulând cu viteză mare pe o stradă lăturalnică.

"Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea autoturismului Dacia şi după o urmărire că-n filme, poliţiştii au rămas uimiţi în momentul în care au observat cum şoferul autoturismului sare din maşină şi o ia la fugă. Autoturismul Dacia a continuat să meargă fără şofer şi ş-a oprit într-un mâl de pământ . Poliţiştii l-au alergat pe tânăr şi au reuşit să-l prindă, iar acesta, zâmbind, le-a spus că nu are permis de conducere şi de aceea s-a speriat şi a fugit.", a declarat inspectorul Pamela Ropotan, purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa.

Tânărul se numeşte M. Radu, are 19 ani şi este din Moreni. El este cunoscut de poliţişti, fiind prins, în urmă cu două luni, de poliţiştii rutieri, la volanul aceluiaşi autoturism. El a motivat că tatăl sau l-a trimis să cumpere pâine, cu bicicleta, însă el a preferat să se deplaseze cu maşina, deşi ştia că nu are permis.

Tatăl tânărului le-a declarat poliţiştilor că după acest incient, va dezmembra maşina sau îi va da foc, pentru că fiul său oricum nu are răbdare să stea să înveţe pentru şcoala de şoferi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici