Un tânăr prins la cerşit în Italia susţine că a jucat la Steaua

Cotidianul Il Tempo scrie că un tânăr român care cerşea pe străzile Romei susţine că a fost fotbalist la Steaua, fiind antrenat chiar de Walter Zenga.

23 afișări
Imaginea articolului Un tânăr prins la cerşit în Italia susţine că a jucat la Steaua

Un tânăr prins la cerşit în Italia susţine că a jucat la Steaua (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Tânărul a fost găsit pe strada Principe Umberto, când cerea bani unor trecători. El i-a atras atenţia vicechestorului Sergio Quarantelli pentru faptul că exagera în încercarea de a părea cocoşat şi şchiop.

 

"Întrebat despre starea sa de sănătate, mai întâi tânărul nu a dorit să răspundă, însă când i s-a cerut să meargă la un control la o clinică, românul a spus totul. Tânărul de 28 de ani nu doar că era perfect sănătos, dar are un trecut glorios în ţara lui. Tânărul a povestit că a fost o speranţă a balonului rotund în echipa Steaua şi că a fost antrenat chiar de Walter Zenga. Condus la Comisariat pentru identificare, falsul cerşetor a fost denunţat pentru abuz contra încrederii publice", scrie Il Tempo.

Printre lucrurile ce i-au fost confiscate, poliţiştii au găsit un baston, dar şi 250 de euro, sumă strânsă în doar două ore în monede de 50 de cenţi şi un euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici