Un tânăr şi-a înjunghiat un prieten, după care l-a filmat cum se tăvălea pe jos. Imaginile au fost postate apoi pe o reţea de socializare

Un tânăr din Târgu-Jiu a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat în zona inimii un prieten, alături de care băuse, după care l-a filmat cum se tăvălea pe jos, imaginile fiind publicate pe o reţea de socializare. Agresorul a sunat apoi la 112 şi a anunţat că şi-a înjunghiat prietenul.

4783 afișări
Imaginea articolului Un tânăr şi-a înjunghiat un prieten, după care l-a filmat cum se tăvălea pe jos. Imaginile au fost postate apoi pe o reţea de socializare

Un tânăr din Gorj şi-a înjunghiat un prieten, după care l-a filmat cum se tăvălea pe jos

Scandalul între cei doi bărbaţi a izbucnit în timp ce se aflau în apartamentul presupusului agresor. Pe imaginile care au apărut în spaţiul public apare un bărbat în vârstă de 31 de ani la scurt timp după ce a fost înjunghiat în zona inimii cu un cuţit.

"Ce să greşeşti tu, dormi acolo, hai, că mă duc 100 de ani la puşcărie", îi spune agresorul în timp ce îl filmează.

După ce şi-a filmat victima, presupusul agresor a trimis imaginile unor cunoştinţe, iar una dintre acestea le-a publicat pe o reţea de socializare.

Procurorii au stabilit că agresorul, Laza Alexandru-Cristofer de 24 de ani, a sunat apoi la 112 şi a anunţat că şi-a înjunghiat prietenul.

Acesta a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv de judecătorii Tribunalului Gorj, pe o perioadă de 30 de zile, pentru tentativă de omor.

”Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că, în seara zilei de 15 februarie 2018, în timp ce Laza Alexandru-Cristofer se afla în apartamentul său situat în municipiul Târgu-Jiu, împreună cu persoana vătămată D.I.C., urmare a unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat pe acesta din urmă cu un cuţit tip baionetă cu lama în lungime de 23 de centimetri şi lăţimea de doi centimetri, în zona pieptului. După comiterea agresiunii, inculpatul Laza Alexandru-Cristofer a apelat singur numărul de urgenţă 112, de pe telefonul său şi a recunoscut că a înjunghiat persoana vătămată”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Bărbatul înjunghiat a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, leziunea punându-i în pericol viaţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici