Un taximetrist are dosar penal după ce a bătut un tânăr de 23 de ani în Capitală

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a deschis un dosar penal pentru lovire după ce în mediul online a apărut un film în care se vede cum un taximetrist bate cu bestialitate un tânăr de 23 de ani, pe o stradă din Bucureşti.

1184 afișări
Imaginea articolului Un taximetrist are dosar penal după ce a bătut un tânăr de 23 de ani în Capitală

Un taximetrist are dosar penal după ce a bătut cu bestialitate un tânăr de 23 de ani în Capitală

„În data de 30 decembrie 2019, în jurul orei 03.15, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o stradă din sectorul 3, pe partea carosabilă, este căzut un tânăr. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 11, precum şi echipaj de prim ajutor”, potrivit unei informări transmise, vineri, de Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

Poliţiştii l-au identificat bărbatul cu care tânărul a avut altercaţia.

„Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Secţia 11 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Precizăm că până la acest moment partea vătămată nu a formulat plângere”, menţionează Poliţia Capitalei.

Un film care ilustrează un taximetrist care îl loveşte pe un tânăr a fost distribuit în mediul online. În imagini se vede cum agresorul îl loveşte cu brutalitate pe bărbatul de 23 de ani, iar acesta cade pe stradă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dosar,
penal,
taximetrist

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici