FOTO  Un TIR şi două trenuri au blocat traficul feroviar în urma unei coliziuni violente

  • Un TIR a fost lovit de două trenuri, joi dimineaţa.
  • Incidentul a avut loc la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roşieşti, judeţul Vaslui.
  • O persoană este rănită, iar traficul feroviar din zonă este blocat.
1082 afișări
Imaginea articolului Un TIR şi două trenuri au blocat traficul feroviar în urma unei coliziuni violente

Pompierii din cadrul ISU Vaslui intervin cu mai multe autospeciale şi ambulanţe la accidentul produs la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roşieşti.

Din primele informaţii, un TIR a fost lovit de două garnituri de tren.

TIR-ul fost acroşat de trenul Iaşi - Bârlad, dar a fost oprit şi trenul Galaţi – Cluj-Napoca.

Reprezentanţii CFR spun că din primele informaţii, şoferul TIR-ului a traversat trecerea la nivel fără să se asigure, fiind lovit de automotorul 6402 care circula pe una dintre liniile CF, iar în urma impactului acesta a ocupat şi cealalta linie, pe care circula trenul 1831.

„Ambele locomotive au fost avariate, însă trenul 1831 şi-a putut continua traseul, fiind garat în staţia Crasna”, spune Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Echipaje de intervenţie ale SRCF Iaşi şi ale autorităţilor locale sunt la faţa locului.

O femeie a primit îngrijiri medicale în ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, pentru că acuza dureri în zona capului, provocate în urma impactului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici