Un tramvai al liniei 23 a deraiat în Capitală. Circulaţia tramvaielor în zonă, blocată aproape patru ore - FOTO

Circulaţia tramvaielor 8, 23 şi 32 din Capitală a fost reluată după aproape patru ore de la accidentul în care un tramvai al liniei 23 a deraiat în sectorul 5, pe sensul dinspre Calea Rahovei spre Calea Ferentari, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

1419 afișări
Imaginea articolului Un tramvai al liniei 23 a deraiat în Capitală. Circulaţia tramvaielor în zonă, blocată aproape patru ore - FOTO

Un tramvai al liniei 23 a deraiat în Capitală. Circulaţia tramvaielor în zonă, blocată aproape patru ore - FOTO (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

Tramvaiele liniei 32 au fost primele care au început să circule pe Calea Rahovei, iar în jurul orei 15.00 a fost reluată şi circulaţia tramvaielor 8 şi 23, pe Calea Ferentari.

Potrivit lui Tobescu, accidentul care a dus la întreruperea circulaţiei s-a produs în jurul orei 11.00, când un tramvai al liniei 23 a ieşit de pe şine în intersecţia Calea Rahovei - Calea Ferentari.

"Nicio persoană nu a fost rănită, însă circulaţia tramvaielor 32, 23, 8 este blocată", a spus Tobescu.

Purtătorul de cuvânt al RATB a precizat că pentru transportul călătorilor, până la eliberarea liniei de tramvai, au fost înfiinţate două linii navetă de autobuze, una pe Calea Rahovei şi alta pe Calea Ferentari.

Tobescu a mai spus că o comisie va stabili în ce condiţii s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici