Video Un transportor blindat a rămas blocat într-o groapă în faţa ministrului Apărării (VIDEO)

Un transportor blindat s-a blocat, vineri, într-o groapă plină cu apă, în timpul unui exerciţiu militar desfăşurat la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă "Mihai Viteazu" din Piteşti, incidentul producându-se sub ochii ministrului Apărării Teodor Meleşcanu.

7 afișări

Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, a asistat, vineri, la un exerciţiu militar la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă "Mihai Viteazu" din Piteşti, aplicaţia reazlizată de elevii şi angajaţii instituţiei cu transportoare blindate, amfibii şi tancuri, fiind marcată de un incident care a dus la oprirea programului pentru un sfert de oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unui transportor blindat i s-a oprit motorul şi a rămas blocat într-o groapă adâncă de câţiva metri, pe care trebuia să o traverseze. Pentru că cel care îl manipula nu a reuşit să îl scoată din groapă, transportorul a fost tractat de un alt vehicul de luptă şi scos după o operaţiune care a durat 15 minute.

"Aţi văzut clar acum cu acest prilej că armata română are nevoie stringentă să facă achiziţii de tehnică militară, deoarece cea existentă este la nivelul anilor '70 şi nu mai corespunde. Trebuie doar înlocuită cu tehnica anului 2010, iar măsurile care vor urma vor fi luate tocmai în acest sens.", a declarat ministrul Apărării în urma acestui incident.
.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici