Un travestit a fost prins după ce a furat portofelul unui bărbat în Centrul Vechi din Capitală

Un travestit în vârstă de 18 ani a fost prins, marţi, de poliţiştii bucureşteni ai Secţiei 10, după ce, luna trecută, a furat un portofel din haina unui bărbat, într-un club din Centrul Vechi, potrivit unor surse din Poliţie.

173 afișări
Imaginea articolului Un travestit a fost prins după ce a furat portofelul unui bărbat în Centrul Vechi din Capitală

Un travestit a fost prins după ce a furat portofelul unui bărbat în Centrul Vechi din Capitală (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din Poliţia Capitalei, tânărul este suspectat că, la data de 26 octombrie a furat un portofel din haina unui bărbat care se afla în club, fiind observat de acesta.

Travestitul a luat portofelul, în care se aflau 56 de lei şi 10 euro, după care a fugit din local.

Acesta a aruncat pe drum portofelul victimei, care a fost recuperat de un taximetrist şi înapoiat păgubitului.

Potrivit anchetatorilor, travestitul este suspectat şi de alte furturi, pe care le-a comis după ce şi-ar fi "sedus victimele", pe care "le privea fix în ochi" distrăgându-le atenţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici