Un tur complet al Palatului Parlamentului va costa 45 de lei

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat miercuri tarifele de vizitare a Palatului Parlamentului, stabilind că persoanele care doresc să facă un tur complet, ce cuprinde vizitarea a nouă săli, patru galerii, a acoperişului şi a unui segment din subsol, trebuie să plătească 45 de lei.

480 afișări
Imaginea articolului Un tur complet al Palatului Parlamentului va costa 45 de lei

Un tur complet al Palatului Parlamentului va costa 45 de lei (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Secretarul Camerei Dumitru Pardău a precizat că Biroul Permanent a aprobat un memornadum intern în acest sens.

Potrivit memorandumul, în acest moment, un tur standard, care prevede vizitarea a opt săli de conferinţă, a unei săli de protocol şi a patru galerii costă 25 de lei.

Vizionarea panoramei oraşului de pe acoperişul Palatului Parlamentului va costa 15 lei, iar vizitarea unui segment din subsol 10 lei de persoană.

Dacă vizitatorii vor dori să facă un tur standard şi să vizioneze panorama oraşului, preţul va fi de 35 de lei, un tur standard şi segmentul de subsol va fi 30 lei pe persoană, iar un tur complet - 45 lei pe persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici