Un ucrainean a încercat să intre în România la volanul unui bolid furat din Italia

Un ucrainean a fost prins de vameşii români când a încercat să intre în România pe la Punctul de Trecere Negru Vodă, la volanul unei maşini de lux, care figura ca fiiind furată din Italia, aceasta fiind şi în bazele de date ale INTERPOL.

219 afișări
Imaginea articolului Un ucrainean a încercat să intre în România la volanul unui bolid furat din Italia

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră au descoperit două autoturisme în valoare de aproximativ 200.000 lei, care erau căutate de către autorităţile din alte state.

Într-unul dintre cazuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, sâmbătă, un cetăţean ucrainean, la volanul unui autoturism marca BMW. Poliţiştii de frontieră au făcut un control amănunţit al maşinii. Astfel au constatat că maşina figurează ca bun furat, în bazele de date INTERPOL.

Într-un alt caz, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au descoperit în posesia unui cetăţean român în vârstă de 22 de ani, un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Ambele autoturisme, evaluate la aproximativ 200.000 lei, au fost confiscate la sediul Gărzii de Coastă, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici