Un ucrainean, îmbrăcat în scafandru, prins când vroia să aducă pe Tisa ţigări de contrabandă

Un ucrainean, îmbrăcat în scafandru, a fost prins de poliţiştii de frontieră maramureşeni când transporta pe Tisa ţigări de contrabandă, străinul încercând să le introducă ilegal în România, informează Poliţia Română.

497 afișări
Imaginea articolului Un ucrainean, îmbrăcat în scafandru, prins când vroia să aducă pe Tisa ţigări de contrabandă

Un ucrainean, îmbrăcat în scafandru, prins când vroia să aducă pe Tisa ţigări de contrabandă (Imagine: www.ijpfmm.ro)

Vineri, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei l-au prins în flagrant delict pe cetăţeanul ucrainean care transporta, de la linia de frontieră spre interiorul ţării, mai multe colete ce conţineau ţigări provenite din contrabandă.

Totodată, la cercetarea terenului au fost descoperite opt colete ambalate în folie de culoare neagră ce conţineau 6.000 pachete ţigări marca Viceroy, de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 52.000 de lei (11.800 de euro).

Cetăţeanul ucrainean, în vârstă de 23 ani, identificat ulterior ca fiind Vasely D., din localitatea Kobeletka Polena, Ucraina, era echipat cu un costum de neopren (scafandru) pentru a trece mai uşor prin apa rece a râului Tisa, afirmă sursa citată.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată.

Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră ucrainene pentru probarea întregii activităţi infracţionale, depistarea şi reţinerea tuturor persoanelor implicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici