Un urs a fost accidentat mortal pe Autostrada Sibiu – Orăştie

Un urs care a ajuns pe Autostrada Sibiu – Orăştie, a fost accidentat mortal, miercuri, de un şofer care conducea un TIR. Animalul a ricoşat, apoi, într-un autoturism. În urma impactului, nu au existat victime omeneşti.

8581 afișări
Imaginea articolului Un urs a fost accidentat mortal pe Autostrada Sibiu – Orăştie

Un urs a fost accidentat mortal pe Autostrada Sibiu – Orăştie

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, accidentul a avut loc miercuri dimineaţa, în zona localităţii Cristian, judeşul Sibiu, pe Autostrada Sibiu – Orăştie. Animalul a fost lovit mai întâi de un TIR, apoi a ricoşat într-un autoturism.

„A fost identificat şi locul pe unde a escaladat gardul şi au identificat şi urme pe taluzul drumului. În zonă este o pădure, dar bănuiala este că ar fi venit de la groapa de gunoi din apropiere”, au spus reprezentanţii DRDP Braşov, care administrează drumul.

La nici 50 metri de locul incidentului există o ecoduct pentru animale.

Secţia Autostrăzi Sibiu a derulat, în ultima lună, un program de reparare, construcţie şi înlocuire de gard de protecţie pe toată lungimea sectorului de autostradă.

În timpul verii, mai multe accidente în care au fost implicaţi urşi au avut loc aproape în aceeaşi zonă, pe Autostrada Sibiu – Orăştie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici