Un bărbat este internat în stare gravă la spital după ce a fost atacat de un urs

Un bărbat de 53 de ani, din comuna Sâncrăieni, judeţul Harghita, este internat în stare gravă în spital după ce a fost atacat de o ursoaică cu pui, în timp ce se afla pe câmp, la cosit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

492 afișări
Imaginea articolului Un bărbat este internat în stare gravă la spital după ce a fost atacat de un urs

Un bărbat este internat în stare gravă la spital după ce a fost atacat de un urs

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, bărbatul de 53 de ani a fost grav rănit, după ce a fost atacat de o ursoaică. Acesta se afla la cosit.

"Un bărbat de 53 de ani, din localitatea Sâncrăieni, a fost dus la spital, la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc, întrucât a fost atacat de un urs, în timp ce se afla pe câmp, pe raza comunei sale de domiciliu. A fost atacat de o ursoaică. Aceasta i-a cauzat mai multe leziuni corporale, multiple trauamtisme: cranio-cerebral, cranio-facial, plăgi escoriate şi muşcate la braţ, antebraţ şi la torace. Este un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

După ce a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Miercurea Ciuc, bărbatul a fost supus unei intervenţii chirugicale.

Acesta este al doilea caz din ultima săptămână când o persoană din Harghita este atacată de urs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici