Un urs împăiat, de 3,6 metri şi 225 de kilograme, a dispărut de pe soclul său din Canada

  • Un urs împăiat de mari dimensiuni a dispărut din locul în care era expus.
  • Incidentul s-a produs într-o staţiune din Canada.
  • Poliţiştii au început o anchetă şi caută ursul care 3,6 metri şi 225 de kilograme.
310 afișări
Imaginea articolului Un urs împăiat, de 3,6 metri şi 225 de kilograme, a dispărut de pe soclul său din Canada

Un urs împăiat, de 3,6 metri şi 225 de kilograme, a dispărut de pe soclul său din Canada

Furtul a avut loc în staţiunea Lily Lake de lângă Edmonton, anunţă BBC. Administratorii staţiunii au anunţat dispariţia la Poliţie. Se pare că ursul împăiat a dispărut într-o perioadă cu temperaturi foarte scăzute de la începutul lunii ianuarie.

Reprezentanţii staţiunii mai spun că anul trecut au dispărut şi doi ratoni împăiaţi.

Costul celor trei animale împăiate este de aproximativ 35.000 dolari canadieni (26.000 de dolari americani), a transmis Poliţia Regală Canadiană Montană. Nu este clar dacă furturile au legătură. Poliţiştii au cerut ajutorul populaţiei.

O angajată a staţiunii a declarat pentru The Globe and Mail că staţiunea are în permanenţă patrule de securitate. Totuşi, în acea noapte, patrulele au fost retrase de pe străzi din cauza frigului.

Se pare că hoţii au tăiat cablurile care îl fixau pe urs şi l-au tras afară, unde aştepta un vehicul. „Cu siguranţă a fost planificat”, a fost concluzia angajatei.

Reprezentanţii staţiunii vor monitoriza internetul pentru a afla dacă sunt persoane care se laudă cu furtul inedit sau care vor să vândă ursul împăiat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici