Un utilaj feroviar s-a răsturnat la Roşiorii de Vede

  • Un utilaj feroviar s-a răsturnat marţi la ieşirea din Roşiorii de Vede, în judeţul Teleorman.
  • La faţa locului intervin mai multe echipaje, iar medicii încearcă să salveze viaţa unei persoane aflate stop cardio-respirator.
129 afișări
Imaginea articolului Un utilaj feroviar s-a răsturnat la Roşiorii de Vede

Potrivit CFR, este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa între Roşiori Nord şi Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi.

Din primele informaţii transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieşire din Roşiorii de Vede.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii SMURD pentru acordarea primului ajutor. La sosirea echipajelor, victima era inconştientă şi se afla în stop cardio-respirator. Ulterior, a fost declarat decesul bărbatului de 55 de ani, au anunţat echipele de intervenţie. Autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări.

La faţa locului intervin două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două echipe SAJ.

Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului, a precizat CFR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici