Un vânzător ambulant de sare a fost omorât în bătaie de un grup de brăileni. Fiul victimei a ajuns la spital

Un vânzător ambulant de sare a murit, iar fiul său a ajuns la spital, după ce au fost bătuţi de un grup de romi, într-o localitate din judeţul Brăila. Conflictul a izbucnit duminică seara, iar bărbatul mai în vârstă a murit din cauza loviturilor primite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4402 afișări
Imaginea articolului Un vânzător ambulant de sare a fost omorât în bătaie de un grup de brăileni. Fiul victimei a ajuns la spital

Un vânzător ambulant de sare a fost omorât în bătaie de un grup de brăileni. Fiul victimei a ajuns la spital

Cei doi comercianţi ambulanţi de sare au intrat în conflict cu un grup de localnici, iar în urma loviturilor încasate un bărbat de 65 de ani a murit.

Fiul său, de 41 de ani, a supravieţuit şi deoarece nu avea telefon mobil a reuşit să anunţe autorităţile luni dimineaţa. Ulterior, el a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Duminică seara, doi buzoieni de 41 de ani şi de 65 de ani, aflaţi pe raza localităţii Vişani, au intrat în conflict cu câţiva localnici. În urma loviturilor primite bărbatul de 65 de ani a murit, iar cel de 41 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind internat la spital. Incidentul a fost anunţat la poliţie luni dimineaţă, acum se fac cercetări şi se va stabili încadrarea judiciară”, a spus, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Cazul este anchetat de poliţişti şi de procurorii criminalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici