Un vasluian a fost înjunghiat în zona genitală de soţie după ce i-a adus flori acesteia de 8 Martie. Motivul: femeii nu i-au plăcut florile

Poliţia din comuna vasluiană Dragomireşti s-a autosesizat în cazul bărbatului tăiat cu un cuţit de soţie în zona genitală.

14278 afișări
Imaginea articolului Un vasluian a fost înjunghiat în zona genitală de soţie după ce i-a adus flori acesteia de 8 Martie. Motivul: femeii nu i-au plăcut florile

Un vasluian a fost înjunghiat în zona genitală de soţie după ce i-a adus flori acesteia de 8 Martie. Motivul: femeii nu i-au plăcut florile

Poliţia din Dragomireşti, judeţul Vaslui, s-a autosesizat marţi în cazul bărbatului tăiat cu un cuţit de soţia lui şi urmează să stabilească exact pentru ce va fi cercetată femeia.

Bărbatul, din localitatea vasluiană Dragomireşti, în vârstă de 39 de ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu plăgi tăiate la nivelul inghinal după ce ar fi încercat să-i ofere soţiei flori de 8 martie, dar acesteia nu i-au plăcut.

Prima informaţie a fost că femeia s-ar fi enervat pentru că nu a primit flori de 8 martie, însă, ulterior, declaraţiile bărbatului urmau să contrazică ipoteza.

“Victima era conştientă şi a fost transportată la Spitalul din Vaslui. Bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a spus medicilor de pe Ambulanţă că a mers la soţia lui cu un buchet de flori, dar acesteia nu i-au plăcut”, a declarat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al Servicului de Ambulanţă Vaslui.

Povestea este confirmată şi de medicii de la Spitalul Vaslui.

“Bărbatul a fost adus de echipajul de la Ambulanţă după ce a fost agresat de soţie, cu care se află în plin proces de divorţ. La sosirea în unitatea medicală, bărbatul a declarat că i-a dus flori soţiei sale, cu care se află în proces de divorţ, aceasta l-ar fi refuzat, provocându-i o plagă la nivelul zonei scrotale”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Pe de altă parte, agresoarea, citată de ziarul Vremea Nouă, spune că nu ar fi existat un buchet de flori şi că scandalul a pornit de la faptul că nu este ajutată să cureţe via.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a precizat pentru MEDIAFAX că bărbatul urmează să fie supus unei intervenţii chirugicale.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici