Un vicecampion european la canotaj, expune fotografii din pandemie

  • Sergiu Bejan este în lotul olimpic de canotaj al României, în barca de 8+1
  • Expoziţia „Libertate” poate fi urmărită pe Facebook şi YouTube
  • Este al doilea an la rând când Federaţia de Canotaj organizează o expoziţie pentru Sergiu
106 afișări
Imaginea articolului Un vicecampion european la canotaj, expune fotografii din pandemie

Un vicecampion european la canotaj, expune fotografii din pandemie

Hai să îţi arăt ce idee i-a venit unui sportiv care a dat vâslele pe aparatul foto în izolare.

Sergiu Bejan, vicecampion european la canotaj, lansează astăzi o expoziţie online cu toate fotografiile pe care le-a făcut în timpul stării de urgenţă.

Poate că numele acesteia, „Libertate”, ţi se pare neobişnuit pentru o perioadă care ne-a ţinut, în mare parte, închişi.

Cât timp noi am stat în case de teama unui pericol invizibil, animalele au fost cele care au recâştigat puţin din libertatea pe care au pierdut-o în lumea modernă.

„Liniştea le-a făcut pe animale să preia controlul...să se apropie de oraşele şi satele pustii. 00.33  00.43 Am profitat de această perioadă...s-au bucurat de nou descoperita libertate”, povesteşte Sergiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici