Un yacht a luat foc pe Dunăre, în Mehedinţi

Un yacht a luat foc, joi, pe Dunăre, în localitatea Dubova, în judeţul Mehedinţi. Mai multe autospeciale şi două ambarcaţiuni intervin pentru lichidarea incendiului.

2201 afișări
Imaginea articolului Un yacht a luat foc pe Dunăre, în Mehedinţi

Potrivit ISU Mehedinţi, cinci echipaje de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambarcaţiuni pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un yacht, pe raza localităţii Dubova.

La locul evenimentului a fost direcţionată şi o ambarcaţiune a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Pompierii militari au intervenit pentru aducerea la mal a yachtului şi pentru lichidarea incendiului, care se manifesta cu degajare de fum la compartimentul motor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici