Una dintre bretelele Podului Grant se va închide de miercuri, pentru lucrări de reabilitare

Primăria Capitalei anunţă că începând de miercuri se va închide breteaua de urcare/coborâre a Podului Grant dinspre Gara de Nord spre Cartier Giuleşti, pentru lucrări de reabilitare. Breteaua se va închide începând cu ora 11:00.

840 afișări
Imaginea articolului Una dintre bretelele Podului Grant se va închide de miercuri, pentru lucrări de reabilitare

Una dintre bretelele Podului Grant se va închide de miercuri, pentru lucrări de reabilitare

„În vederea continuării lucrărilor de reabilitare şi consolidare a Podului Grant, începând cu dată de 05 iunie 2019, ora 11.00, circulaţia rutieră se va restricţiona pe breteaua de urcare/coborâre a Podului Grant, dinspre Gara de Nord spre Cartier Giuleşti (aferentă sensului de circulaţie Turda – Crângaşi, marcată cu negru în harta ataşată)”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de PMB.

Potrivit sursei citate, variantele de traseu sunt:

- Pentru urcarea pe pod se va folosi breteaua de urcare pe calea Giuleşti pentru sensul Crângaşi -Turda şi apoi se vor utiliza pentru întoarcere bretelele adiacente rampei Turda;

- Pentru coborârea de pe Podul Grant se vor utiliza Bulevardul Constructorilor sau strada 9 Mai (pentru acces în Calea Giuleşti, cu posibilitatea întoarcerii în zonele unde semnalizarea rutieră permite această manevră).

„Pe breteaua închisă, Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti va execută următoarele tipuri de lucrări: demontarea rosturilor de dilataţie existente, frezarea sistemului rutier existent, aşternerea hidroizolaţiei, înlocuirea elementelor de siguranţă rutieră existente (parapeţi metalici), realizarea caii pe pod (aşternerea mixturilor asfaltice), montarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor şi montarea parapetului de protecţie”, mai transmit reprezentanţii PMB.

 

 

 

Taguri:
pmb,
pod,
grant

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici