Unchiul Alexandrei: Monstrul din Caracal face parte din reţele de trafic de minore

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei, spune că nu mai are niciun dubiu: Gheorghe Dincă este „protejat şi este parte din reţele de trafic de minore”.

2820 afișări
Imaginea articolului Unchiul Alexandrei: Monstrul din Caracal face parte din reţele de trafic de minore

Unchiul Alexandrei: Monstrul din Caracal este parte din reţele de trafic de minore

„Dragi români, NU mai am nici un dubiu: monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Nu este un singuratic psihopat. Este parte din reţele de trafic de minore!!!!. Are complici în mai multe ţări europene. Şi multă protecţie din România”, scrie Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Acesta cere ajutor, în sensul presiunii asupra instituţiilor: „Vă rog. Italia, Marea Britanie sunt doar 2 ţări unde monstrul împreună cu posibil familia lui a răpit şi trimis fete sărace. (...) Trimiteţi vă rog mesaje către toate instituţiile şi persoanele din România care pot face dreptate. #112vreausatraiesc”, scrie unchiul Alexandrei.

Acesta a ataşat o poză a unui presupus complice al lui Dincă: „pun aici o poză a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pentru că anchetatorii nu acţionează transparent. Dacă ştiţi info despre acest individ vă rog daţi-ne info!!!!!!”.

Cazul de la Caracal pare tot mai complicat cu fiecare zi care trece de la dispariţia Alexandrei şi asta în contextul în care Gheorghe Dincă a recunoscut nu una, ci două crime, dar trupurile nu au fost găsite. Pe de altă parte, se vorbeşte despre o reţea de trafic de persoane.

Joi, Inspecţia Judiciară a început un control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, care vizează activitatea derulată de procurori în perioada 1 ianuarie 2018 - 31 iulie 2019. Controlul va fi încheiat în data de 9 august.

Totodată, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat din funcţie, în urma deciziei de joi a Secţiei pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecţia Judiciară a început ancheta disciplinară.

Taguri:
cumpănaşu,
caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici