Unsprezece persoane implicate în scandalul cu arme de la Urziceni, audiate de poliţişti

Unsprezece persoane implicate în scandalul cu arme care a avut loc săptămâna trecută la Urziceni, între două grupări rivale, sunt audiate, miercuri dimineaţă, la Poliţia municipiului Urziceni, iar alte patru persoane, reţinute iniţial pentru 24 de ore, au fost arestate preventiv.

27 afișări
Imaginea articolului Unsprezece persoane implicate în scandalul cu arme de la Urziceni, audiate de poliţişti

Unsprezece persoane implicate în scandalul cu arme de la Urziceni, audiate de poliţişti (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ialomiţa, inspector Daniela Salahoru, audierile persoanelor implicate în scandalul de stradă în care au fost folosite arme vor continua în cursul zilei de miercuri, urmând că probele administrate să fie prezentate procurorilor.

Pe lângă cele unsprezece persoane audiate în prezent de poliţiştii din Urziceni, alte patru au fost arestate preventiv, marţi seară, pentru 29 de zile, după ce fuseseră reţinute în baza unor ordonanţe pentru 24 de ore. Astfel, numărul persoanelor arestate în acest caz a ajuns la şapte, după ce sâmbăta trecută au fost arestaţi alţi trei bărbaţi.

Un scandal de stradă între două familii din municipiul Urziceni a avut loc, în urmă cu o săptămână, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între membrii acestora, iar în urma conflictului, în care au fost folosite arme, a fost avariat un autoturism.

Luni, zeci de poliţişti şi jandarmi au făcut descinderi la locuinţele mai multor persoane din Urziceni cunoscute ca făcând parte din lumea interlopă, unele dintre ele cu antecendente penale, iar în urma percheziţiilor au fost ridicate săbii şi cuţite folosite la infracţiuni. Multe dintre persoanele la domiciliile cărora au fost făcute descinderi au antecedente penale, iar şase dintre ele au fost implicate în scandalul de stradă între două grupări rivale.

Citeşte şi:

Urziceni: Forţele de ordine au descins la locuinţele unor membri ai lumii interlope

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici