Video Unsprezece răniţi într-un accident rutier, dintre care cinci în stare gravă, la Cluj

Un număr de 11 persoane au fost rănite, cinci dintre acestea fiind în stare gravă, într-un accident rutier produs, marţi seara, pe DN1 între Cluj-Napoca şi Huedin, pe dealul Dumbrava, în care au fost implicate un microbuz plin cu pasageri şi un TIR.

1 afișare

Comisarul Alexandru Mureşan, şeful Poliţiei Rutiere Cluj, a declarat, miercuri, că cinci persoane sunt rănite grav şi alte şase uşor. Nouă dintre răniţi sunt internaţi la două spitale din municipiul Cluj, iar alte două persoane se află la spitalul din Huedin.

Colonelul Liviu Cadar, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, a declarat că un TIR plin cu flori, care venea din Olanda spre Cluj, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un microbuz în care se aflau 14 persoane şi care se îndrepta spre Oradea. În urma impactului, cele două autovehicule s-au răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.

Răniţii au fost transportaţi cu şase ambulanţe la spitale din Cluj-Napoca şi Huedin. Conform sursei citate, cei mai mulţi dintre pasagerii microbuzului dormeau când TIR-ul a lovit în plin maşina cu care mergeau spre casă.

Din primele cercetări cauza accidentului pare să fie neatenţia la volan, şoferul TIr-ului intrând pe contrasens, a declarat comisarul Alexandru Mureşan, şeful Poliţiei Rutiere Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici