Unui tată i-a fost pusă brăţară de monitorizare după ce a ameninţat că-şi omoară copilul şi a lovit-o pe fosta parteneră

Unui bucureşţean i-a fost pusă brăţară de monitorizare după ce şi-a pălmuit fosta iubită, apoi a luat copilul pe care îl au în comun şi a ameninţat că îl omoară, apoi se sinucide.

432 afișări
Imaginea articolului Unui tată i-a fost pusă brăţară de monitorizare după ce a ameninţat că-şi omoară copilul şi a lovit-o pe fosta parteneră

Unui tată i-a fost pusă brăţară de monitorizare după ce a ameninţat că-şi omoară copilul şi a lovit-o pe fosta parteneră

Poliţiştii de la Secţia 4 din Bucureşti au fost sesizaţi duminică seara de către un spital că la camera de gardă s-a prezentat o femeie, victima unei agresiuni.

Femeia ar fi fost lovită de către fostul iubit, într-o locuinţă din Sectorul 1, în timp ce femeia îi dădea fostului iubit copilul pe care îl au împreună.

Surse din anchetă declară pentru MEDIAFAX că cei doi s-au întâlnit în aceeaşi seară pentru a discuta, femeia fiind însoţită de actualul ei iubit. Fostul partener a plecat supărat de la întâlnire, iar noaptea femeia a sesizat la 112 că, după ce acesta a plecat, i-a transmis telefonic ameninţări cu privire la viaţa fiului lor şi a lui.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi plecat însoţit de minor, fiind dat în atenţie autoturismul cu care acesta se deplasa. La scurt timp, bănuitul a fost depistat la o adresă din Sectorul 1, în timp ce intra în imobil, însoţit de fiul acestuia. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, însoţiţi de o echipă de negociatori şi una de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Bărbatul a ieşit din locuinţă şi a fost imobilizat şi condus la audieri, faţă de acesta fiind emis un ordin de protecţie provizoriu şi i-a fost montată o brăţară de monitorizare electronică”, informează Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 4 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi violenţă în familie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici