Unul dintre fiii lui Octavian Grecu, zis "Butoane", ridicat de DIICOT pentru trafic de minori. O fată de 15 ani a fost găsită în casa lui

Unul dintre fiii lui Octavian Grecu, zis "Butoane", şi alţi trei locotenenţi ai săi, au fost ridicaţi joi de procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane. Dan Grecu, fiul lui Octavian Grecu, zis "Butoane", este acuzat de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori, în timpul percheziţiilor făcute la locuinţa lui fiind găsită o fată de 15 ani.

1213 afișări
Imaginea articolului Unul dintre fiii lui Octavian Grecu, zis "Butoane", ridicat de DIICOT pentru trafic de minori. O fată de 15 ani a fost găsită în casa lui

Unul dintre fiii lui Octavian Grecu, zis "Butoane", şi trei locotenenţi ai săi, ridicaţi de DIICOT (Imagine: Dia Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Giurgiu fac cercetări faţă de trei persoane puse sub învinuire pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori.

Membrii grupării sunt acuzaţi că au recrutat mai multe victime minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, din judeţul Giurgiu, pe care le-au constrâns la practicarea prostituţiei.

Procurorii DIICOT au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţului Giurgiu, la locuinţa lui Dan fiind găsită una din victime, în vârstă de 15 ani.

Cercetările au fost făcute cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul SCCO Giurgiu, suportul tehnic şi informativ fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Numele lui Octavian Grecu, zis "Butoane", a fost legat, în ultima perioadă de contextul agresiunii comise într-un bar din Giurgiu asupra baschetbalistului american Chauncey Hardy, decedat ulterior.

Ionuţ Tănăsoaia, zis şi "Gypsy Gipsanu", tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, este un apropiat al lui Florin Grecu, pe un site de socializare fiind postată o fotografie în care Tănăsoaia îl ţine de gât pe "Floricel".

Doi dintre fiii lui "Butoane", Florin Grecu, zis "Floricel" şi Ştefan Grecu, zis "Căpăţână" au fost audiaţi în acest dosar, ei fiind prezenţi în localul în care a fost agresat sportivul american.

Ionuţ Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici