Unul dintre militarii răniţi în Afganistan - operat şi dus la Landstuhl, ceilalţi trei - externaţi

Unul dintre militarii răniţi, miercuri, în Afganistan a fost operat şi se află în drum spre Centrul Medical Regional Landstuhl din Germania pentru investigaţii de specialitate, iar ceilalţi trei au fost externaţi, transmite MApN.

35 afișări
Imaginea articolului Unul dintre militarii răniţi în Afganistan - operat şi dus la Landstuhl, ceilalţi trei - externaţi

Unul dintre militarii răniţi în Afganistan, dus în Germania, ceilalţi trei - externaţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Trei dintre militarii răniţi în Afganistan miercuri, 30 septembrie, în jurul orei 19.00, ora României, din Batalionul 280 Manevră, au fost externaţi. Astfel, plutonierul Dănuţ Buzatu şi fruntaşul Ionuţ Dumbravă au fost externaţi joi, 1 octombrie, iar caporalul Ionuţ Bogdan Ciubotaru a fost externat astăzi", precizează Ministerul Apărării.

Militarii externaţi îşi continuă tratamentul şi recuperarea la subunităţi.

Fruntaşul Emanuel Cornel Berdei a fost operat şi se află în drum spre Centrul Medical Regional Landstuhl din Germania, pentru investigaţii de specialitate.

Cei patru militari au fost răniţi în urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat, în timp ce se aflau în misiune pe autostrada A1, Kandahar-Kabul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici