Unul dintre tinerii implicaţi în incidentul de la bar susţine că nu îl cunoştea pe Niculescu

Unul dintre cei patru tineri amendaţi de poliţiştii clujeni în urma scandalului în care a fost implicat eurodeputatul Rareş Niculescu, Paul Cecan, care este fiului fostului director liberal de la Drumuri şi Poduri Cluj, susţine că nu îl cunoştea pe Niculescu înainte de incidentul din bar.

817 afișări
Imaginea articolului Unul dintre tinerii implicaţi în incidentul de la bar susţine că nu îl cunoştea pe Niculescu

Unul dintre tinerii implicaţi în incidentul de la bar susţine că nu îl cunoştea pe Niculescu (Imagine: Mediafax Foto)

Paul Cecan, fiul fostului director liberal al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Eugen Cecan, afirmă, într-un comunicat trimis, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că, în calitate de martor şi parte implicată în incidentul din 7 februarie, dintr-un club, a observat că în presă au apărut mai multe inadvertenţe.

"Mă văd nevoit să fac aceste rectificări, întrucât, în mod eronat şi neadevărat, mi se atribuie lucruri pe care le-am făcut în respectivul eveniment sau declarat ulterior. Astfel: am fost implicat, într-adevăr, într-un conflict în data şi locul indicat, împreună cu alte persoane, dar numitul Rareş Niculescu nu se numără printre persoanele respective. Este adevărat că ne-am ciocnit pe scări la intrarea în local şi a avut loc un scurt schimb de replici între mine şi Rareş Niculescu, însă fără să-l cunosc şi fără să mă cunoască. În consecinţă, nu am declarat nicio clipă că Rareş Niculescu a fost implicat într-un astfel de conflict", spune Cecan.

El precizează că nu a declarat, aşa cum s-a afirmat în presă, că Rareş Niculescu ar fi ameninţat jandarmii, le-ar fi luat legitimaţiile, ar fi făcut paradă de funcţia sa sau alte lucruri de acest gen.

"Totodată, nu cunosc martorul apărut în data de 11 februarie la Realitatea TV şi care făcea declaraţii sub protecţia anonimatului vis-a-vis de o potenţială altercaţie a domnului Niculescu cu o persoană de sex feminin, făcând referire la mine sub apelativul «Paul»", mai spune Cecan.

Acesta afirmă că orice altă declaraţie are, "cel mai probabil", intenţia de a crea tensiuni politice inexistente între el şi Rareş Niculescu, europarlamentar PDL.

"Toate declaraţiile de mai sus corespund adevărului şi declaraţiei date şi care poate fi verificată la Poliţia municipiului Cluj Napoca, luni, 9 februarie 2009", susţine Cecan.

Paul Cecan a fost amendat, marţi, de Poliţia municipiului Cluj-Napoca pentru participare la scandal, cu suma de 500 de lei.

Conform unor surse din Poliţie, acesta a recunoscut că a fost implicat în scandal, nu a contestat amenda şi a spus că îşi asumă faptele pe care le-a făcut.

Citeşte şi

Patru persoane implicate în scandalul cu Rareş Niculescu, amendate

Viitorul purtător de cuvânt al Guvernului spune că a fost bătut într-un club

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici