UPDATE/Explozie într-un salon al Spitalului Movila din Ploieşti/Poliţiştii fac cercetări

  • O explozie a avut loc, luni după-amiază, într-un salon al Spitalului Movila din Ploieşti.
  • O pacientă a suferit arsuri.
  • Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul.
305 afișări
Imaginea articolului UPDATE/Explozie într-un salon al Spitalului Movila din Ploieşti/Poliţiştii fac cercetări

UPDATE:

IPJ Prahova anunţă că poliţiştii au fost sesizaţi luni despre faptul că în incinta unei unităţi medicale din municipiul Ploieşti ar fi izbucnit un incendiu.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit, din primele verificări, „că incendiul ar fi izbucnit într-un salon în care se afla internată o singură pacientă, de 83 de ani”.

„Pompierii sosiţi la faţa locului au lichidat incendiul, în urma acestuia rezultând vătămarea corporală a pacientei, care ar fi suferit mai multe arsuri la nivelul corpului, aceasta fiind transportată la o alta unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Prahova.

Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul şi luării măsurilor legale care se impun.

UPDATE:

Vârstnica era, conform ISU, în comă în momentul producerii deflagraţiei, dependentă de oxigen. Prezintă arsuri pe 16% din suprafaţa corporală şi la căile aeriene şi va fi intubată şi transportată la UPU Ploieşti.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Explozia nu a fost urmată de incendiu, anunţă ISU Prahova.

Spitalul Movila e o secţia exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

O femeie de aproximativ 80 ani a suferit arsuri.

„Este singura victimă, este conştientă, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală. Se deplasează la faţa locului ambulanţa de terapie intensivă mobilă. De asemenea, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă”, a spus sursa citată.

Împrejurările producerii deflagraţiei nu sunt, deocamdată, cunoscute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici